otrdiena, 2024. gada 15. oktobris

Viedokļu skolas dalībnieki tiekas ar Lielbritānijas vēstnieku

Evelīna Stikāne un Kristiāns Zaķēns, kuri pārstāvēja Latviju British Council projektā #90YouthVoices, tikās ar Lielbritānijas vēstnieku Latvijā Polu Bramelu (Paul Brummell) British Embassy, Riga un British Council Latvia vadītāju Zani Matesoviču.

Jaunieši dalījās pieredzē par dalību #90YouthVoices programmas pasākumos Apvienotajā Karalistē, kur viņi iepazinās ar jaunajiem aktīvistiem, žurnālistiem, satura veidotājiem un uzņēmējiem no visas pasaules. Viesojoties Londonā un Kārdifā, jaunie līderi ieguva noderīgas prasmes, paplašināja savu kontaktu loku un dalījās idejās, lai turpinātu veicināt pozitīvas pārmaiņas savās kopienās.

Abi dalībnieki iepriekš piedalījušies mūsu atbalstītos projektos. Evelīna ir Valsts izglītības satura centrs meiteņu līderības programmas Future Heroes Latvia absolvente, savukārt Kristiāns piedalījās Viedokļu līderu skola projektā, kurā kopā ar citiem Latgales jauniešiem uzlaboja medijpratības un digitālās prasmes. Vēstniecībā viesojās arī biedrības Viedokļu līderu skola pārstāve Inta Rimšāne.

Plašāka informācija par iniciatīvu #90YouthVoices, kas aizsākta, atzīmējot British Council dibināšanas 90. gadadienu, pieejama šeit: https://www.britishcouncil.org/90-youth-voices

#PeopleToPeople #BritishCouncil90 #YouthConnect


 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru