Lapas

pirmdiena, 2024. gada 26. februāris

11.un 12.klase apmeklē "Skolas soma" pasākumus Rīgā

Šī gada 15. februārī 11.a un 12. klases skolēni ar audzinātājām, I.Maltu un E.Korčaginu apmeklēja programmas "Skolas soma "pasākumus Rīgā! Lai realizētu programmu tika ieplānots apmeklēt koncertu "Savādāk" VEF kultūras pilī un LU Botānisko dārzu.Koncerts jauniešiem deva iespēju gūt muzikāli kvalitatīvu un saturiski daudzveidīgu koncerta pieredzi- izglītojot, iesaistot, izklaidējot, paplašinot redzesloku un veicinot kritisko domāšanu. Skolēni attīstīja klausīšanās prasmi un guva uzvedības iemaņas kultūras pasākumā.
Koncerta “Savādāk” programmā bija iekļautas grupu ”Tautumeitas” un “Dzelzs vilks”, kā arī Grētas Grantiņas priekšnesumi.
Apmeklējot LU Botānisko dārzu bija iespēja ielūkoties Botāniskā dārza dzīlēs un iepazīties ar Latvijas un pasaules augu valsts daudzveidību gida pavadībā.
Gids ekskursijas laikā pastāstīja par interesantākajām dārza ekspozīcijām – tropu augiem, ārstniecības un indīgajiem augiem, reliktiem jeb augu valsts “dinozauriem” un daudziem citiem. Netika aizmirsti arī krāšņie ziedaugi, kas savus ziedus paver dažādos gada laikos – acālijas, rododendri, magnolijas, lilijas, rozes, dālijas un citi. Vien daži skolēni iepriekš bija apmeklējuši Salaspils botānisko dārzu, tāpēc ciemošanās LU Botāniskajā dārzā deva jaunu pieredzi un zināšanas!





Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru