Lapas

pirmdiena, 2021. gada 29. marts

Konkurss “Mācos pats!”

 Pēdējais gads ikvienam – gan lielam, gan mazam – ir nesis pamatīgas pārmaiņas. Lai noskaidrotu pašu skolēnu redzējumu, kas attālinātās mācīšanās laikā ir grūts un kas patīkams, tiek izsludināts 1. – 12. klašu skolēnu atziņu konkurss “Mācos pats!”. Atziņas konkursam var iesniegt formātā pēc savas izvēles, piemēram, rakstveidā, video vai audio formātā, kā foto galeriju, zīmējumu, kolāžu vai citā radošā formātā. Galvenajās balvās skolēniem – trīs jauni portatīvie datori. Gaidāmas arī veicināšanas balvas!

Konkursā aicināti iesaistīties arī skolotāji un klašu audzinātāji, informējot par šo konkursu savus skolēnus vai integrējot to mācību saturā, kā arī organizējot iesniegto darbu pirmreizējo izvērtēšanu, individuāli vai kopā ar klasi vienojoties par tiem 1 - 3 darbiem, kurus iesniegt tālākai vērtēšanai konkursa organizatoram. Balvas gaidāmas arī trīs skolotājiem – dāvanu kartes 150 eiro vērtībā “Jāņa Rozes grāmatnīcā”.

Konkursu organizē vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv” iniciatīvas “Mācos Pats” ietvaros (www.macospats.lv). Skolēnu radošie darbi jāiesūta uz e-pastu fonds@mammamuntetiem.lv līdz 16. aprīlim. Konkursa uzvarētāji tiks izziņoti 27. aprīlī.

Plašāku informāciju, lūdzu, skatīt pielikumā – konkursa ziņā un nolikumā. Tāpat esiet laipni aicināti saviem skolēniem pārsūtīt konkursa plakātu – arī pielikumā.

Gaidīsim skolēnu atziņas!   

P.S. Iesūtot skolēnu darbus, lūdzu, pievērsiet uzmanību nolikuma 8.4. punktam par nepieciešamo vecāku apliecinājumu par personu Fizisko datu apstrādi.

 Nolikumu skatīt šeit:

 

Līga Ivanova“Mammām un tētiem”26464686

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru