Lapas

piektdiena, 2024. gada 31. maijs

Noslēdzies 2023./2024.mācību gads

 

Š.g. 31.maijā  noslēdzas mācību gads 1.-8.klašu un 10.-11.klašu skolēniem. Esam apkopojuši sasniegumus mācību darbā. 

Viļānu vidusskola lepojas ar ka šajā klašu grupā 27 skolēni ir uzrādījuši teicamas sekmes - viņu gada vērtējums nevienā no mācību priekšmetiem nav zemāks par 8 ballēm. Tāpat mēs lepojamies ar 35 skolēniem, kuriem liecībās vērtējums nevienā no mācību priekšmetiem nav zemāks par 7 ballēm. Ar šo skolēnu sarakstu varat iepazīties šeit.

Starp minētajiem skolēniem ir skolēni, kuru vidējais vērtējums ir īpaši augsts. Minētajā klašu grupā ir 25 skolēni, kuriem gada vidējais vērtējums ir robežās no 8,5 līdz 9,19 ballēm. Šie skolēni šodien mācību gada pēdējā līnijā saņem "Sudraba liecību". 7 skolēniem gada vidējais vērtējums ir 9,2 vai augstāks - šie skolēni šodien saņem "Zelta liecību". Ar šo skolēnu sarakstu varat iepazīties šeit.

Šodien mācību gada noslēgumā 130 skolēni saņem pateicības par augstiem mācību sasniegumiem, aktīvu sabiedrisko dzīvi, Viļānu vidusskolas goda aizstāvēšanu dažādos konkursos un pasākumos. Šo skolēnu sarakstu varat uzzināt šeit.

Tāpat šodien tiek izsniegtas 192 pateicības skolēnu vecākiem. Šeit varat aplūkot sarakstu ar pateicību saņēmējiem.

Par godprātīgu, atbildīgu darbu un augstiem skolēnu sasniegumiem šodien pateicības saņem šie pedagogi un skolas darbinieki. 

Liels paldies visiem par ieguldīto lielo darbu visa mācību gada garumā.

Jāpiebilst, ka 9.klasēm mācību gads beigsies 14.jūnijā. 12.klasēm 21.jūnijā. 



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru