Lapas

svētdiena, 2024. gada 18. februāris

Sēru vēsts

2024.gada 15.februārī pēc ilgstošas slimošanas 51 gada vecumā mūžībā devās Viļānu vidusskolas ilggadējā skolotāja Nataļja Volkova.
Viļānu vidusskolas kolektīvs izsaka visdziļāko līdzjūtību Nataļjas Volkovas piederīgajiem sakarā ar viņas pāragro nāvi.
Nataļja Volkova piedzima 1973.gada 29.janvārī, visu savu dzīvi nodzīvoja Viļānos, absolvēja Viļānu vidusskolu. 1995.gada jūnijā Rēzeknes Augstskolā (AR) viņa ieguva krievu valodas un literatūras un kultūrvēstures skolotājas kvalifikāciju un filoloģijas bakalaura grādu krievu valodā un literatūrā. 1995.gada 16.augustā Nataļja Volkova uzsāka darba gaitas Viļānu vidusskolā kā krievu valodas un literatūras skolotāja. Viļānu vidusskolā skolotāja nostrādāja 28 gadus, viņa mācīja krievu valodu un literatūru, kultūras vēsturi un vācu valodu. Nataļja Volkova bija klases audzinātāja vairākām klasēm, kā arī, vadīja dažādus interešu izglītības pulciņus – interesanto tikšanos klubu, oratoru pulciņu un teātra pulciņu, ar kuru vairākus gadus organizēja atraktīvus Ziemassvētku pasākumus 1.-4.klašu skolēniem. 2011.gadā Nataļja Volkova RA ieguva humanitāro zinātņu maģistra akadēmisko grādu filoloģijā. Viņa aktīvi iesaistījās skolas sabiedriskajā dzīvē, piedalījās projektos. Skolotāja saņēma pateicības rakstus no skolas un no RA par labu skolēnu sagatavošanu. 
Skolotāja Nataļja Volkova mīlēja savu darbu, bija atbildīga, radoša un profesionāla, attiecībās ar kolēģiem, līdzcilvēkiem bija sirsnīga, izpalīdzīga. Skolēni viņu mīlēja, kolēģi un vecāki cienīja.

Priedes sērās šalko klusi,
Bērzi savus zarus liec.
Kādēļ, sirds, tu norimusi?
Vēl tik maz zem saules iets.





Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru