trešdiena, 2023. gada 13. decembris

Projekta “Sporto visa klase “dalībniece Viļānu vidusskola iegūst finansējumu 5 000 EUR apmērā

Latvijas Olimpiskā komiteja īsteno Vislatvijas projektu skolēniem ''Sporto visa klase''. Šogad novembrī Arēnā Rīga tika atklāta desmitā sezona.


2023./2024.mācību gadā projektā ''Sporto visa klase'' piedalās 317 klases jeb 6400 otro līdz sesto klašu skolēni no 35 pašvaldībām. Jau ceturto gadu projektā darbojas Viļānu vidusskolas 6.a klase (klases audzinātāja Valentīna Kozule, sports un veselība skolotāja Ingūna Rubule).

Projekta programmu organizē LOK sadarbībā ar Izglītības un zinātnes ministriju un pašvaldībām, to atbalsta Latvijas loto iniciatīva "Kustība, kas vieno", LOK Zelta partneri - mazumtirdzniecības tīkls “Rimi Latvia” un sporta preču ražotājs OTCF, kā arī projekta partneri - sporta preču veikalu tīkls SIA “Sportland” un kafijas ražotājs SIA “Coffee address”.

Pēc Latvijas Olimpiskās komitejas iniciatīvas, VAS “Latvijas Loto” sadarbībā ar LOK ir izstrādājusi valsts mēroga koncepciju un organizē izlozi, kuras mērķis ir sniegt noteiktu sabiedrisko labumu – finansiāli atbalstīt sporta dzīves veicināšanu Latvijas izglītības iestādēs, atbalstot iniciatīvu “Sporto visa klase” projektu skolās. Projektā piedalās visas izglītības iestādes, kas ir LOK projekta “Sporto visa klase” dalībnieces.

Katru sestdienu ar izlozes palīdzību tiek noskaidrota viena skola, kurai tiek piešķirts finansējums sporta dzīves uzlabošanai.

Katrs nedēļas laimīgā skola tiek paziņota TV raidījumā SuperBingo, kā arī Latloto. lv


Šī gada 24.jūnijā arī Viļānu vidusskola tika pie vinnesta 5 000,00 EUR sporta dzīves uzlabošanai skolā.

Skolai tika iegādāts sporta inventārs dažādu sporta aktivitāšu nodrošināšanai un brīvā laika pavadīšanai, lai veicinātu veselīgu dzīves veidu , kustību un sportiskās aktivitātes visās vecuma grupās.

Liels paldies izlozes atbalstītājiem un organizatoriem!





















Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru