Lapas

pirmdiena, 2023. gada 13. februāris

Panākumi SMU “oLkaLa” un “Natrio” reģionālājā pasākumā “Cits bazārs”

 Šajā mācību gadā Viļānu vidusskolā tika nodibināti skolēnu mācību uzņēmumi “Biserix”, “Natrio” un “oLkaLa”. 

            SMU “Biserix” darbojas trīs 7.a klases skolnieces – Sabīne Petrova (direktors), Nika Markelova (sociālo tīklu administrators) un Anastasija Loseva (finanšu vadītājs). Viņu produkti ir izgatavoti no mazām un lielām pērlītēm (auskari, rokassprādzes, gredzeni, kakla rotas, piekariņi pie apaviem un vienkārši  piekariņi, figūriņas).

            SMU “Natrio” darbojas divas 7.a klases meitenes – Katarīna Bekasova (direktors) un Patrīcija Stepāne (mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītājs). SMU “Natrio” pārdod zīmējumus, kuri tika veidoti izmantojot marķierus (zīmējumi tiek ierāmēti rāmīšos). Kā arī pārdod pašizveidotas apsveikuma kartītes.

            SMU “oLkaLa” sāka darboties pavisam nesen, no janvāra mēneša. Uzņēmuma parstāvji: Karīna Solovjova (direktors), Oļesja Maslobojeva (sociālo tīklu administrators) un Laura Baltā (finanšu vadītājs). SMU “oLkaLa” piedāvā izstrādājumus no māla, adītas šalles, rokassprādzes un piekariņus.

            11. februārī visi trīs uzņēmumi piedalījās reģionālajā pasākumā “CITS BAZĀRS” Daugavpilī. Zināšanas un prasmes uzņēmējdarbībā vērtēja žūrijas komisija, kuru sastāvā bija 12 cilvēki. Meitenes atbildēja uz dažādiem jautājumiem par savu uzņēmumu. Īpaši pārstavjus no žūrijas komisijas pārsteidza meitenes no SMU “oLkaLa”, jo viņas pasākumā bija visjaunākās. Viņas pārliecinoši atbildēja uz visiem jautājumiem un vienu dalībnieci (direktoru) paaicināja atbildēt uz jautājumiem visas auditorijas priekšā. SMU “oLkaLa” ieguva “Simpātijas balvu”!

            SMU  “Natrio” arī ieguva “Simpātijas balvu”, jo pārstāvjiem no žūrijas komisijas patika, kā Katarīna atbildēja uz komisijas jautājumiem.

            Visiem trim skolēnu mācību uzņēmumiem “Biserix”, “Natrio” un “oLkaLa” veicās ar pārdošanu. Mēs guvām lielu pieredzi un jau sākam gatavoties pavasara pasākumam “CITS BAZĀRS” Rīgā, kas notiks 4. martā.

            Pateicamies par atbalstu un palīdzību direktora vietniecei audzināšanas jomā Inesei Stepānei, KN vadītājai Margaritai Cakulai, Viļānu pašvaldībai par transportu, šoferim Arvīdam Ceļapīteram, 5.a klases Oļesjas Maslobojevas mammai Lilitai Maslobojevai.

 

Uzņēmumiem var sekot sociālajos tīklos Instagram un Tik Tok:

 

SMU “Natrio” https://www.instagram.com/_natrio/?next=%2F 

SMU “Biserix” https://www.instagram.com/biseri.x/tagged/

SMU “oLkaLa” https://www.tiktok.com/@olkala121111?_t=8ZlDIWpD3wc&_r=1 

 

Kā arī SMU katalogā: https://jalatvia.lv/katalogs/olkala

                                     https://jalatvia.lv/katalogs/biserix-

                                     https://jalatvia.lv/katalogs/natrio

SMU pulciņa vadītāja Valentīna Kozule



SMU "Natrio" saņem diplomu ar nomināciju "Simpātijas balva"



SMU "Natrio" reģionālajā pasākumā "Cits bazārs" Daugavpilī, 11.02.2023.


SMU "oLkaLa" reģionālajā pasākumā "Cits bazārs" Daugavpilī, 11.02.2023.


SMU "Biserix" reģionālajā pasākumā "Cits bazārs" Daugavpilī, 11.02.2023.


SMU “oLkaLa” pārstāvis no Swedbank pasniedz diplomu ar nomināciju “Simpātijas balva”, kā arī torti




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru