Lapas

piektdiena, 2022. gada 30. decembris

Filmu vakari kopā ar klasi

 

Mēs, 6.b klases skolēni kopā ar audzinātāju, esam sarīkojuši paši sev jauku atpūtu- mums bijuši jau 2 filmu vakari kopā ar klasi. Mums ar audzinātāju radās brīnišķīga ideja- rīkot klasē filmu vakaru.

Pirms filmas skatīšanās sarunājam, kādu filmu skatīsimies, plānojam, kā iekārtosim klasi, kā radīsim atbilstošu atmosfēru. Tāpēc nesām līdzi ērtus spilvenus, mīkstus pledus, atbilstošu apģērbu, protams, arī savas mīļākās mantiņas- lielu lāci, mīkstu delfīnu –kas  nu kuram no mums ir mīļāks. Arī kādus gardumus un našķus, lai filmas skatīšanās ir vēl jaukāka.

Pirmajā reizē skatījāmies filmu  par ebreju zēnu un viņa ģimeni “Puika svītrainā pidžamā”. Šī filma ir ļoti smaga, tajā stāsta par ebreju likteni Otrā pasaules kara laikā, kad tik daudzus ebrejus iznīcināja tikai tāpēc, ka viņi bija ebreji. Mēs skatījāmies un jutām līdzi mazajam ebreju zēnam. Neskatoties uz to, ka filma beidzās traģiski un daži no mums arī raudāja, filmu vakars bija labs.

Otrais filmu vakars arī bija ļoti interesants. Tāpat kā pirmajā reizē sarunājām, ko kurš ņems līdzi. Šajā reizē mēs skatījāmies multfilmu par Ziemassvētkiem “Ziemassvētku stāsts”. Filma bija interesanta, jautra un arī pamācoša.

Pēc katras filmas noskatīšanās mēs sakārtojām klasi, kā arī pēc tam skolā mazliet kopā ar skolotāju pārrunājām filmā redzēto.

Mums ar klasi ļoti patīk pavadīt laiku kopā, gan skatoties filmas, gan braucot ekskursijās, jo tas padara mūs draudzīgākus. Cerams, arī nākamajā semestrī turpināsim savu labo tradīciju.

6. b klases skolniece Kristiāna Pecka







Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru