Lapas

otrdiena, 2022. gada 3. maijs

Svētku koncerts 4.maija priekšvakarā

"4. maijs, tāpat kā 18. novembris, bija robežšķirtne, kura noteica tālāko attīstību. Reāla neatkarība, protams, iestājās vēlāk, pateicoties tam, ka bijām deklarējuši 1918. gada republikas atjaunošanu, kas reiz jau starptautiski ir bijusi atzīta,” intervijā LV portālam par tālaika notikumiem no pagātnes pētnieka skatpunkta sacīja vēsturnieks Gatis Krūmiņš.
Svētku priekšvakarā, 3.maijā, Viļānu vidusskolas skolēni un pedagogi pēc kāda pārtraukuma pulcējās skolas aktu zālē uz svētku koncertu. Skolēnus ar svētku uzrunu uzrunāja skolas direktors P.Tretjuks un direktora vietniece audzināšanas darbā I.Stepāne. 2.b klases skolēni, ar savu mūzikas skolotāju S.Lāci sniedza muzikālo pārsteigumu. Muzikālo sniegumu sniedza arī skolas instrumentālais ansamblis "Diksilends VVS ritmi", kuru vada skolas absolvente A.Filatova. Pasākuma laikā visi skolēni dziedāja dziesmas kopā ar mūzikas skolotāju R.Jegorovu. Uz pasākumu bija ieradusies Latvijas Zvērinātu notāru Padomes rīkotājdirektora vietniece V.Piziča, kura arī ir Viļānu vidusskolas absolvente. V.Piziča skolēnus iepazīstināja ar Satversmes lietām, skolēni piedalījās jautājumu viktorīnā par Satversmi.
Sirsnīgs paldies par pasākuma organizēšanu I.Stepānei un visiem, kuri piedalījās! Pateicamies par interesanto stāstījumu  Latvijas Zvērinātu notāru Padomes rīkotājdirektora vietniecei V.Pizičai!

Direktora vietniece I.Valeniece


Skolas direktors P.Tretjuks


Skolas direktora vietniece I.Stepāne

Jaunsardze


Diksilends "VVS Ritmi"



2.b klase, kl.audz. S.Lāce



2.b klase, kl.audz. S.Lāce


Dziedāšana ar mūzikas skolotāju R.Jegorovu un S.Lāci



 Latvijas Zvērinātu notāru Padomes rīkotājdirektora vietniece V.Piziča


 Latvijas Zvērinātu notāru Padomes rīkotājdirektora vietniece V.Piziča


 Latvijas Zvērinātu notāru Padomes rīkotājdirektora vietniece V.Piziča

Sveicam svētkos!




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru