Lapas

ceturtdiena, 2021. gada 25. novembris

Konkursa "Ko Tev zināt? Nieks!" fināls

Lai veicinātu Nacionālā veselību veicinošo skolu tīkla (NVVST) vienotību, kā arī attīstītu skolēnu izpratni par veselīga dzīvesveida nozīmi, spēju rūpēties par savu un apkārtējo veselību, Slimību profilakses un kontroles centrs (SPKC) sadarbībā ar SIA “OnPlate” aicināja NVVST dalības izglītības iestāžu 3.-4. klašu skolēnus piedalīties konkursā, iegūstot ne tikai jaunas zināšanas saistībā ar veselību un iespēju saliedēties komandas ietvaros, bet arī cīnoties par vērtīgām balvām.

Veselības zināšanu konkurss “Ko Tev zināt? Nieks!” aptver četras ar veselību saistītas tēmas – veselīgu uzturu, personīgo higiēnu, fiziskās aktivitātes, kā arī garīgo veselību, tādējādi skolēniem veidojot izpratni par vairāku veselību ietekmējošo faktoru kopumu, kas nepieciešami veselības veicināšanai un slimību profilaksei.

24.novembrī notika konkursa "Ko Tev zināt?  Nieks!" fināls, kurā piedalījās 4.b klase, klases audzinātāja Irita Livmane. Skolēni tiešsaistē atbildēja uz dažādiem jautājumiem par veselīga dzīvesveida nozīmi un bija gandarīti par paveikto. Paldies audzinātājai par klases iesaistīšanu un organizētājiem par organizēšanu!









Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru