Lapas

pirmdiena, 2021. gada 26. aprīlis

Lielā talka "Par zaļu Latviju - katrs atsevišķi, bet visi kopā"!



Viļānu vidusskolas 1. a klases skolēni arī šogad piedalījās sakopšanas talkās un labiekārtošanas darbos tuvākajā apkārtnē, virzot sabiedrību domāt un rīkoties zaļi. "Par zaļu Latviju-katrs atsevišķi, bet visi kopā! " Laikapstākļi mūs nelutināja, tomēr skolēni nenobijās no darāmajiem darbiem un talkošanas kopā ar ģimeni. Aleksandrs un Alisa grāba lapas. Madara palīdzēja mazgāt logus. Ralfs ne tikai nokrāsoja savas sunītes būdu, bet arī čakli talkoja, uzkopjot tuvāko apkārtni. Diāna palīdzēja ravēt un uzkopt dobes. Rihards cītīgi vāca atkritumus. Vadims palīdzēja piemājas teritorijas sakopšanas darbos un tētim celtniecībā. Paldies skolēniem un viņu vecākiem par tik aktīvu iesaistīšanos talkošanā, brīnišķīgajām bildēm un video! Tikai kopā mēs varam paveikt lielus darbus! Par tīru Latviju! Par zaļu nākotni!

1.a klases skolotāja Anita Medvecka











24. aprīlī Latvijā aizritēja Lielā Talka, kuras vadmotīvs bija "Par zaļu Latviju - katrs atsevišķi, bet visi kopā".

Lai arī Lielās Talkas dienā laikapstākļi bija visai nemīlīgi, tomēr daži 1.b klases skolēni - Agita Zvīdriņa, Jēkabs Gritāns, Elvis Kupčs un Romāns Dobrecovs - čakli talkoja.

Zēni vāca atkritumus - plastmasas pudeles, papīrus, ko ceļa malā atstājuši negodprātīgi cilvēki. Savukārt Agita stādīja rozes, lai Latvija kļūtu skaistāka.

Katram atsevišķi darot mazas lietas, veidojas kas liels un labs. Pievienoti skolēnu vecāku foto.

1.b klases audzinātāja S.Lāce






Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru