otrdiena, 2017. gada 14. februāris

Pulciņa "Starptautiskie sakari" dalībnieki apmeklē Eiroparlamentu Briselē

2017.gadā janvāra beigās aktīvākie Viļānu vidusskolas "Starptautiskie sakari" pulciņa dalībnieki: Jelizaveta Mikrjukova, Maksims Ribakovs un Dmitrijs Bogdanovs kopā ar skolotāju Valentīnu Kornejevu - pulciņa vadītāju un Viļānu pilsētas domes deputātu Feliciju Leščinsku, tika aicināti apmeklēt Eiroparlamentu Briselē.





Visi Parlamenta apmeklētāji varēja uzdod jautājumus par interesējošam tēmām deputātam Andrejam Mamikinam no sociālās demokrātiskās alianses un gūt profesionālas atbildes, iepazīties ar prezentāciju par Eiroparlamenta darbu un Latvijas deputātu darbu tajā.

Viļānu vidusskolas delegācijai bija iespēja iepazīties ar ievērojamākajām Briseles vietām, uzzināt Briseles vēsturi, uzzināt Eiroparlamenta rašanos, redzēt arhitektūras stilus ATR DECOR un ART NEVA, pagaršot Eiropas virtuvi un apmeklēt pilsētas muzeju.







Protams, brauciens uz Briseli paplašināja skolēnu redzesloku, viņi daudz redzēja un uzzināja, un mēs gribam izteikt lielu paldies Andreja Mamikina kungam un viņu grupai par uzaicinājumu un brauciena organizāciju.



Pulciņa vadītāja Valentīna Kornejeva










Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru