Lapas

ceturtdiena, 2020. gada 2. aprīlis

Starptautiskā bērnu grāmatu diena



Šodien ir Starptautiskā bērnu grāmatu diena. Aicinu visus vairāk laika veltīt grāmatu lasīšanai, t.sk., bērnu grāmatu lasīšanai!

Mazos un lielos lasītājus (arī skolotājus un vecākus) aicinu sūtīt man (Inesei Stepānei) e-klases pastā savu ilustrāciju lasītajām grāmatām fotoattēlus, pievienojot ilustratora vārdu, uzvārdu, klasi, informāciju par grāmatu, kā arī, komentārus šīm ilustrācijām dažos teikumos!

Līdz katras darbdienas plkst. 20:00 iesūtītie darbi tiks apkopoti un izvietoti skolas mājaslapā.

Šādā veidā, līdz ar citu mūsu aktivitāšu atspoguļošanu skolas mājaslapā, veidosies Viļānu vidusskolas attālinātā izglītības procesa, t.sk., ārpusmācību aktivitāšu dienasgrāmata.

Vēl viena aktivitāte saistīta ar grāmatu lasīšanu varētu būt sekojoša - varam arī sarīkot attālinātu skatuves runas priekšnesumu skatīšanos (iesūtītos video izvietosim skolas mājaslapā). Lai iedrošinātu pārējos, rosinu to sākt darīt skolas, novada un Latgales reģiona, valsts skatuves runas konkursa dalībniekus! Tie vēl varētu būt arī teatralizēti (ar atbilstošu apģērbu, rekvizītiem, kā arī, iesaistot savus ģimenes locekļus)!

Mums šajā izaicinājumiem pilnajā laikā galvenais ir dzīvot, bet nevis izdzīvot! Dažādie mākslas veidi noteikti būs tie, kas mums palīdzēs to izdarīt. Turpmāk vēl sekos informācija, ierosinājumi arī attiecībā uz citiem mākslas veidiem - muzicēšanu, dziedāšanu un dejošanu. Gaidīsim arī Jūsu ierosinājumus, priekšlikumus, lai padarītu mūsu dzīvi interesantāku un lai mēs visi tiešām justos kā vienas saimes - Viļānu vidusskolas saimes locekļi!

Direktora vietniece audzināšanas jomā Inese Stepāne


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru