Lapas

ceturtdiena, 2020. gada 5. marts

KAA pasākums „Saķer savu sapni ”




2.martā  projekta  Nr.8.3.5.0/16/I/001 “Karjeras atbalsts vispārējās un profesionālās izglītības iestādēs”  ietvaros , skolā notika karjeras attīstības atbalsta pasākums 5.-7.klašu skolēniem  „Saķer savu sapni”.
Skolā viesojās SIA “Zeize” pārstāvji  . Uzņēmums  darbojas kopš 1997. gada. Komandā strādā vairāk nekā 10 pieredzējušu interjera un reklāmas dizaina speciālistu, kuri veiksmīgi realizējuši simtiem dizaina projektu.Tiek apgūtas modernākās tehnoloģijas un jaunākās dizaina tendences. Ir  izdevies radīt lielisku dizaina studiju, kas aprīkota ar mūsdienīgām iekārtām, tas dod iespēju piedāvāt  klientiem tikai kvalitatīvus un aktuālus visu veidu reklāmas projektu risinājumus. Uzņēmumam ir ļoti lielas iespējas gravēšanas, lielformāta drukas, vides reklāmas, zīmogu, poligrāfijas, apdrukas jomā.
Pārstāvji uzsvēra, kādi mācību priekšmeti svarīgi, lai strādātu šajā jomā- gan vizuālā māksla, datorprasmes, svešvaloda utt. Darbiniekiem nepārtraukti jāapgūst jaunas tehnoloģijas. Nodarbības nobeigumā bija iespēja redzēt, kā darbojas uzlīmju printeris, un katram skolēnam saņemt paraudziņus ar savu vārdu un Viļānu ģērboni.
PKK I.Mežatuča

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru