Lapas

svētdiena, 2018. gada 21. janvāris

Latvija 100

Janvārī Latvijas valsts simtgades svinību gadu Latvijas Televīzija sāk ar nebijuša vēriena atskatu mūsu valsts gadsimtu senajā vēsturē – jaunā dokumentālā raidījumu ciklā Atslēgas. Gadsimta vēstures atradumi. Pirmizrādi LTV1 Atslēgas piedzīvoja 18. janvārī pulksten 21:15, un turpmāk raidījums būs LTV1 ēterā šajā laikā ik ceturtdienu līdz pat decembrim – kopā 50 sērijās.
Viļānu vidusskola organizē Viļānu vidusskolas 7.-12.klašu skolēniem erudīcijas konkursu saistītu ar raidījumu ciklu Atslēgas. Konkurss tiks organizēts kā jautājumu maratons. Jautājums vai jautājumi par notikumu, kuram veltīts katrs no raidījumiem, tiks publicēti skolas mājas lapā, sadaļā "LATVIJA 100" nākošajā pirmdienā pēc konkrētā raidījuma. Atbildes uz jautājumiem palīdzēs rast notikuma izklāsts raidījumā, kā arī citi informācijas avoti. Jautājumi būs redzami arī infoekrānā skolas galvenās ēkas 1.stāvā. 
Atbilde(es) jāsniedz līdz nākamajam raidījumam elektroniski skolas mājas lapā sadaļā "LATVIJA 100".
Konkursa rezultāti tiks apkopoti 2 nedēļu laikā pēc pēdējā raidījuma Atslēgas. Vērtēšana notiks 7.-9. un 10.-12.klašu grupās.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru