Lapas

pirmdiena, 2023. gada 13. novembris

KARJERAS IZGLĪTĪBA

 📍Šī gada, 10. novembrī skolā norisinājās Viļānu vidusskolas 9.-12. klašu skolēnu tikšanās ar personāla atlases speciālisti (kompānija REVOLUT) Jekaterinu Isajevu. 

🩵Jekaterina savā stāstījumā nedaudz atcerējās savas skolas gaitas Viļānos, pastāstīja par studijām Anglijā un Francijā,  kā  arī darba pienākumiem kompānijā REVOLUT.






2 komentāri:

  1. Mūsu attiecību ceļojums ir bagāts ar dziļām sajūtām, un seksam ir bijusi būtiska loma šajā ceļā. Komunikācija par mūsu seksuālajām vēlmēm un robežām ir atvērusi durvis ne tikai fiziskai, bet arī emocionālai intimitātei

    https://lv.minuporno.com/ Kopīgas sarunas par seksu ir veicinājušas cieņu un abpusēju sapratumu. Tas nav tikai par baudu guvumu fiziskajā intimitātē, bet arī par dzīvo un spēcīgo saistību, kas veidojas, daloties šajā intīmajā ceļojumā. Šis process mums ir sniedzis ne tikai pieaugošu izpratni par savām vēlmēm, bet arī par partnera vēlmēm. Ir svarīgi uzsvērt, ka šis ceļojums ir prasījis atklātību, uzticēšanos un cieņu. Nekāda tēma netiek ignorēta vai paslēpta, un mēs abiem esam apņēmušies pievērsties savas seksuālās dzīves uzlabošanai. Būt kopā šajā piedzīvojumā ir stiprinājis ne tikai mūsu intīmo saikni, bet arī vispārējo attiecību struktūru. Šis ceļojums ir atklājis, ka seksam ir ne tikai fiziskas priekšrocības, bet tas ir arī ceļš uz dziļāku savienojumu un pilnīgāku sapratni par savu partneri.

    AtbildētDzēst