Lapas

piektdiena, 2022. gada 25. marts

Pieredzes apmaiņas vizīte Igaunijā projekta "INTEGRA" ietvaros

    21.03.22.- 24.03.22. projekta "INTEGRA" ietvaros Viļānu vidusskolas skolotāji V.Piziča, A.Strupītis, I.Valeniece un 10.a klases skolēns A.Murāns apmeklēja Hademestes vidusskolu Igaunijā. Vizītes laikā visi piedalījās skolēnu vadītajās meistarklasēs, kurās tika piedāvāta iespēja paplašināt savu redzesloku un eksperimentēt, mācoties integrēt robotiku, tehnoloģijas, fiziku, matemātiku, kā arī svešvalodas. Tika apmeklēta arī izgudrojumu fabrika "PROTO", kur bija iespēja piedalīties dažādu eksperimentu veikšanā. 

    Projektu Erasmus + "INTEGRA" realizē Rēzeknes novada pašvaldība kā vadošais partneris. Tā mērķis ir atjaunot un dažādot esošo skolēnu interešu izglītības pulciņu piedāvājumu. Projektā iesaistītas četras valstis - Latvija, Lietuva, Igaunija un Slovēnija. Novadu pārstāvēja Viļānu, Nautrēnu, Maltas vidusskolas, Gaigalavas pamatskola, Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs "Zeimuļs" un biedrība "Eņģeļi ar mums". Paldies projekta dalībniekiem par darbošanos un Hademestes vidusskolas kolektīvam par uzņemšanu.




















1 komentārs:

  1. Sveiki kungi / kundzes
    Mēs esam uzņēmums, kas meklē nopietnus, uzticamus partnerus investīcijām savā valstī. Vēlamies sadarboties ar ienesīgiem projektu vadītājiem, ar kuriem sadarbosimies pilnīgā atklātībā, lai finansētu viņu projektus.spēj atmaksāt ar procentu likmi 3% gadā.Ja jums nepieciešama nauda kādam projektam vai citu iemeslu dēļ, nedariet Nopietnas un godīgas personas, sazinieties ar mums, lai iegūtu vairāk informācijas.
    Šeit ir mūsu e-pasts: E-pasts: ppenelopeflic@gmail.com

    NB: Mēs esam jūsu rīcībā 24 stundas diennaktī un nevilcinieties iesniegt mums savas vajadzības.

    AtbildētDzēst