Lapas

ceturtdiena, 2018. gada 17. maijs

"Izzini. Atklāj. Izveido." darbnīca jauniešiem



Aicinām jauniešus piedalīties personību darbnīcā “Izzini, Atklāj un Izveido”
Jaunieti, ja Tu esi vecumā no 15 līdz 25 gadiem un Tevi interesē notiekošais Tavā novadā, tad piesakies dalībai jauniešu personību darbnīcā “Izzini, Atklāj un Izveido”!
Darbnīcas mērķis ir stiprināt Rēzeknes un Viļānu novadu jauniešu pilsoniskās līdzdalības izpratni, tiekoties ar nevalstiskā sektora pārstāvjiem Rīgā, piedaloties tematiskās aktivitātēs Rēzeknes novadā (pieredzei, izaicinājumiem un sadarbībai), veicinot savas dzimtās puses izaugsmi ilgtermiņā.
Kas ir pilsoniskā līdzdalība? Pilsoniskā līdzdalība sekmē cilvēka personības izaugsmi, palīdz veidot sociālās vērtības un ļauj atraisīt savu potenciālu un sniegt ieguldījumu vietējās sabiedrības izaugsmē (UNESCO, 2014).
Darbnīca notiks 12.06.18.-14.06.18. viesu namā “Zaļā sala”, Rēzeknes novadā.
Piesakies, aizpildot pieteikuma anketu līdz 30.05.2018 (ieskaitot). Vietu skaits ir ierobežots – 20! Rezultāti tiks paziņoti visiem personīgi līdz 01.06.2018.
Darbnīcu vadīs eksperte mērķu sasniegšanā, individuālās izaugsmes koučs, trenere un mentore Daina Kriviņa. Piedalīsies aktīvā jauniešu biedrība “LOBS”, vieslektore Aija Vanaga, jaunatnes lietu speciālists Jānis Šaudiņš un citi dalībnieki, kas dalīsies savā pieredzē par darbu ar vietējiem jauniešiem, brīvprātīgo darbu Latvijā un ārzemēs, pašvaldības un jauniešu sadarbību. Plašāka informācija programmā.
Darbnīca notiks pilnas 3 dienas, tāpēc svarīgi, lai Tu varētu piedalīties visās darbnīcas dienās! Darbnīcas ir BEZ MAKSAS! Ar Sabiedrības integrācijas fonda atbalstu no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem organizētājs sedz uzturēšanās, ēdināšanas un apmācību izdevumus. Ceļa izdevumi uz darbnīcas norises vietu gan jāsedz pašiem.
Savukārt 31.augustā ieplāno laiku piedalīties projekta noslēguma konferencē, kurā prezentēsim savus sasniegumus darbnīcas laikā, pārrunāsim un novērtēsim rezultātus, ieguvumus!
Ja rodas jautājumi vai nepieciešama papildu informācija, lūdzu, rakstiet vai zvaniet:
Ineta Elksne, projekta vadītāja
tālr.: 26363497

Darbnīcu organizē biedrība “Rēzeknes rajona kopienu partnerība” projekta Nr. 2018.LV/NVOF/DAP/MIC/018 ietvaros, kas tiek īstenots ar Sabiedrības integrācijas fonda atbalstu Latvijas valsts budžeta finansētā programmā „NVO fonds”.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru