Lapas

trešdiena, 2017. gada 25. oktobris

Iesvētības 10.b klasei

Ceļā uz gaišo vidusskolu mūsu skolā ir tradīcija-12. klases rīko iesvētības 10. klašu skolēniem. Šogad ar lielāko prieku mēs, 12.b klase, vēlējāmies sarīkot ko īpaši jauku un jautru! 

Saka, ka vidusskola ir skaistākais skolas periods, kas dāvā iespaidīgas atmiņas un neaizmirstamus draugus, bet iesvētības ir šo jautrību atspoguļojums improvizētā veidā. 10.b klasei nācās katru dienu, visas nedēļas garumā, iejusties kādā lomā. Pirmdiena bija pidžamu diena, un desmitie dažos starpbrīžos skolas koridoros centās aktīvi pamosties, veicot dažādas stafetes un vingrojumus. Vidusskola nav domāta gulētājiem un sliņķiem! Otrdiena bija pavāru diena. Pēc 4. stundas pavāriem nācās gatavot sev brokastis, jo pavārprasme tik ļoti noderēs. Trešdien, pamodušies un gardi paēduši, desmitie iejutās strādnieku, būvnieku lomā. Pēc 4. stundas viņi sacentās savā starpā, kura komanda izveidos augstāku pili no dotajiem materiāliem, lai gūtu priekšstatu, ka vidusskolā ir svarīgi, kādi pamati iegūti mācībās.

Ceturtdien viņi bija goti un hipiji. Alternatīvās mākslas baudītāji. Bet pēc skolas viņus gaidīja vēl nebijis pārsteigums. Tika izveidota spēle “Escape Room”, kur šautuvē, veicot bailīgus pārbaudījumus, tumsā nācās izkļūt no labirinta. Visi drošsirdīgi stājās pretī bailēm un brīnišķīgi tika galā ar šo uzdevumu, pierādot, ka arī ar vidusskolu viņi tiks galā! Piektdiena bija īpaši krāšņa un skaista diena, 10. klases meitenes , tērpušās balles kleitās, bet zēni uzvalkos. Pēc 4. stundas daiļie desmitklasnieki dejoja valsi, svinot vidusskolas sākumu!

Vakarā bija pasākuma svinīgs un jautrs turpinājums-ar cieņu un atbildību klase zvērēja pildīt svarīgāko zvērestu vidusskolas vēsturē, un pēc grūtās nedēļas darbiem bija jāmācās rast arī prieku un jautrību, spēlējot dažādas spēles, dejojot un mīlīgi pasēžot kopā abām klasēm pie cienastu galda. Mums bija patiess prieks rīkot šīs iesvētības!

12 b klases vārdā -Kristīne Zeimule

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru