Lapas

svētdiena, 2016. gada 23. oktobris

Viļānu vidusskolas skolēnu vecāku anketēšanas rezultāti














Uz vairākiem anketas jautājumiem vecākiem bija iespēja sniegt atbildi brīvā formā. 

3.Par kādiem bērnu audzināšanas jautājumiem Jūs gribētu iegūt papildus informāciju?
Gūt par nākotnes iespējamām profesijām. Par kaitīgiem ieradumiem. Par mācību darbu. Savstarpējās attiecības klasē. Kā iemācīt pacietību. Kā motivēt bērnus pildīt mājas darbus. Svarīgākie aspekti bērna audzināšanā konkrētā vecumposmā.
Kā runāt ar bērnu lai viņš saprastu, ka vecākiem arī ir grūti un vecākiem ir vajadzīga viņa sapratne un palīdzība. Kā nomierināt un atbalstīt bērnu, mazināt emocijas. Kā panākt, lai mazāk sēž internetā un noņemas ar datorspēlēm. Attiecības ar klases biedriem. Konfliktu risināšana. Psihologa konsultācijas. Bērna adaptācija skolā. Mājas darbu gatavošana. Kā mācīties patstāvīgi. Paškritika un nepārliecinātība par sevi. Sekmes un uzvedība. Kā ietekmēt bērnu uz labiem, lieliem darbiem darbiem. Kā cīnīties ar agresiju un psihošanu. Kā panākt, lai bērns kļūtu vēl nopietnāks. Kā tikt galā ar spītību. Bērna uzvedība. Kā veikt komunikācijas spējas, koncentrēšanos, problēmu risināšanu. Kā rīkoties, ka bērns nervozē. Brīvā laika pavadīšana. Attiecības ar vienaudžiem.

15.Kas pēc Jūsu domām ir pozitīvais mūsu skolas darbā.
Labs tehniskais nodrošinājums mācībām. Saprotoši skolotāji, atsaucīgi, labestīgi. Savlaicīgi informē par sekmēm un uzvedību. Kopīgi pasākumi vecākiem ar klasi. Skolas un vecāku sadarbība. Ar prieku iet uz skolu. Profesionāli skolotāji. Laba klases audzinātāja. Labas zināšanas. Laba sadarbība ar pedagogiem un audzinātājiem. Bērns jūtas brīvs un atraisīts, draudzīgs klases kolektīvs. Laba skolotāja, gudri bērni. Laba disciplīna skolā. Pasākumi kas saistīti ar mācību darbu: viktorīnas, olimpiādes, konkursi. Pozitīva gaisotne skolā. Laba ēdināšana. Viss ļoti labi izdodas mūsu skolā. Labs audzināšanas darbs. Daudz jaunu inovāciju. Skolas avīze. Laba attieksme pret bērniem. Drošība skolā. Aktivitātes un radošā darbība. Sakārtota mācību vide. Tīrība un kārtība skolā. Daudzpusīgs interešu izglītības piedāvājums. Moderni mācību līdzekļi. Dalība projektos. Pagarinātās dienas grupas. Futbols un vieglatlētika, sports. Brīvpusdienas līdz 5. klasei. Pasākumu organizēšana: erudīti, dzejas lasījumi, tematiskie vakari. No gada sākuma jau gatavojas eksāmeniem. Vidusskolā bērnus gatavo augstskolai, rakstot ZPD. Iespēja iegūt šoferu tiesības. Izglītība, sadarbība, draudzība. Atremontētas skolas telpas. Atsaucīgi un saprotoši darbinieki. Individuāla pieeja katram bērnam. Bērni brauc ekskursijās. Daudz interesantu pasākumu. Sporta svētki. Iemācās daudz jauna. Interesanti pasākumi, kas labvēlīgi veido kolektīvu. Problēmas tiek profesionāli risinātas. Mīlestība pret bērniem. Sadarbība ar klases audzinātāju, laba kl. audz. Diskotēkas. Skolas vakari. Mājturība stundas. Koncerti. Talkas. Bērns veidojas kā personība. e- klase. Vecāku sapulces. Ļoti laba sadarbība starp vecākiem, bērniem, skolotājiem un skolas vadību. Interesants ārpusstundu pasākumu klāsts , kas stiprina kolektīvu. Skola ar senām tradīcijām. Pozitīvais ir tas, ka skolas vadība, skolotāja un bērni ir viena komanda. Skolas vadība un audzinātāja vienmēr uzklausa vecāku domas un atrod pareizo risinājumu.

16.Kas ir nevēlams, neizdevies mūsu skolā?
Konflikti.  Neapmeklē stundas. Nav bufetes. Vienaldzība pret grāmatu lasīšanu. Starpbrīžos smēķē. Ēdnīcas darbs neapmierinošs, auksts ēdiens. Skolēns nevēlas apmeklēt konkrēta skolotāja stundas!!!! Neizprot mājas darbus, daudz m. darbu. Brīvdienās uzdot mājas darbus. Vairāk pievērst uzmanību bērnu disciplīnai un apģērbam. Apkārtējās vides ietekme uz skolu. Zema vērtību sistēma. Vāja disciplīna. Nenotiek diskotēkas. Nav kopīgu pasākumu klasē. Nepatīk stundas (minēta konkrēta skolotāja). Neinteresanti pasākumi skolēniem. Bērnu sēdēšana klasē pa vienam. Ļoti smagas skolēnu somas. Daudz jaunu likumu. Organizēt alternatīvas nodarbības mūzikā un mājturībā bērniem, kuriem nav muzikālo dotību un ir kreiļi. Bērni baidās no atsevišķiem skolotājiem. Vieni un tie paši bērni vasarā strādā. Bērns nepaspēj uz autobusu, jo stundas nav beigušās. Vājš mācībspēks, skolotāji nemāk izskaidrot, iemācīt mācību vielu (minēti mācību priekšmeti). Jāatceļ noteikums, ka drīkst ēst tikai vienu porciju. Jāmaksā par pusdienām. Krita reitingi. Vidusskolas iesvētības. Jāmaksā daudz par ekskursijām. Mājas lapā nevar iegūt vajadzīgo informāciju. Kl. audz. nav informēti par pasākumu līdz pēdējam brīdim. Skolotāji neieklausās skolēnos. Skolotāji “dala” bērnus labos un sliktos. Ja bērns piedalās tur kur skolotājs vēlas – viņš ir labs. Vairāk bērnus iesaistīt dažādās aktivitātēs. Bērnu skraidīšana starpbrīžos. Skolēni daudz lamājas. Savākt mobilos telefonus stundu laikā. Gara rinda ēdnīcā. Rupja skolotāju attieksme, kura rada bailes skolēnos. Skolotāji bļauj uz bērniem, neprot paskaidrot jauno tēmu. Skola tikai māca, bet neaudzina. Nevajag kafijas automātu. Tirdziņu rīkošana nav vajadzīga.

17.Jūsu ieteikumi
Ieviest skolas formas. Pacietību skolotājiem. Vecāku balli organizēt. Sporta halle un baseins. Lai (minēts priekšmets) skolotāji būtu atsaucīgi, saprotoši. Rīkot tikšanās ar populāriem pazīstamiem saviem cilvēkiem. Bezmaksas ēdiens līdz 9.klasei.
Vairāk dažādu pulciņu. Mazāk kontrolēt skolēnus. Svinēt svētkus, Ziemassvētkus, Jauno gadu u. c. Rīkot vairāk ekskursijas. Skolas apkārtnes iekārtošana. Veidot pasākumus ar citu skolu vienaudžiem. Mainīt tradīcijas un dažādot skolas dzīvi ar jauniem radošiem pasākumiem. Iecietību pret bērnu viedokli. Nepieciešama bufete. Stingrākas prasības mācību ziņā. Vairāk apmācības krievu valodā. Vairāk bērniem pienākumu, mazāk tiesību. Starptautiskos projektos. Organizēt kopīgus pasākumus skolēniem ar vecākiem.
Informāciju skolas mājas lapā sniegt laicīgi. Skolotājiem mīlēt savu darbu. Diskotēkas skolā. Skolas ēdnīcā nevar nopirkt padzerties. Stingrākus mobilā telefona lietošanas nosacījumus skolā. Popularizēt svešvalodas. Pēc zvana slēgt ieejas durvis. Skolotājiem skolēnu klātbūtnē nerunāt par zemajām algām. Turpināt tāpat attīstīties un nestāvēt uz vietas. Biežāk rīkot vecāku sapulces. Rīkot vairāk ārpusskolas pasākumu. Izveidot datoranimācijas pulciņu. Jaunu skolas aktu zāli. Priekšmeta skolotāji varētu vairāk veikt ierakstus dienasgrāmatās.
Stadiona labiekārtošana. Kopīgi pasākumi vecākiem (nav saistīti ar mācībām). Lai skolotāji (minēts konkrēts priekšmets) ar sapratni izturas pret bērniem. Atsevišķu garderobi sākumskolai. Izmantot jaunas metodikas stundās: spēles. Lētākas picas. Vairāk rīkot paraugstundas un paraugdemonstrējumus. Vairāk veltīt laika bērna attīstībai.
Vairāk laika veltīt bērnam kuram tas nepieciešams. Uzskatu, ka nav jātraucē skolotājam strādāt uzbāžoties ar visādiem jautājumiem.

Labu veselību skolotājiem un daudz pacietības.

Turpināt iesākto un pilnveidoties un attīstīties tālāk.
Turpināt ar tādu pašu pozitīvu attieksmi.
Darbu turpināt! Vēlu veiksmi un izturību mūsu bērnu audzināšanā.
Visu to labāko skolotāju darbā.
Audzinu bērnu tā, lai nebūtu kauns ne vecākiem ne skolai.
Paldies skolotājai (minēts uzvārds) par izcilu darbu.

2 komentāri:

  1. Katru dienu kļuva par cīņu, kad uzzināju par mana vīra lietu. Es nevarēju ēst, gulēt, strādāt vai kaut ko darīt, nedomājot par to. Mūsu laulība bija uz sliekšņa beidzas, es varētu justies tā. Es nolēmu izmēģināt mīlas burvestību Dr. Obodo kad es atklāju savu informāciju tiešsaistē, un es sāku gaidīt, lai redzētu rezultātus.

    Mazāk nekā vienu dienu viņš pilnīgi mainīja savu attieksmi pret mani un pārtrauca lietu tajā pašā dienā.

    Paldies tik Tik Tik Tik daudz Dr. Obodo. Tu esi pārsteidzošs!!ja jums nepieciešama palīdzība, sazinieties ar Dr.Obodo via
    E-pasts : templeofanswer@hotmail.co.uk
    Whatsapp: +(234) 815 542548-1

    AtbildētDzēst
  2. Paldies par visu, Dr Makha! Pēc tam, kad es sazinājos ar jums, lai palīdzētu man pārtraukt šķiršanos no vīra, mans vīrs pārtrauca aizpildīt šķiršanās dokumentus, un tagad viss ir daudz labāk. Kā jūs teicāt, viss šķiršanās process ir atcelts, sliktā sieviete, kas radīja problēmas manā laulībā, ir pametusi manu vīru, un tagad mēs esam ļoti laimīgi kopā. Es dalos šajā dzīves pieredzē ar visiem, kas saskaras ar līdzīgiem izaicinājumiem attiecībās, laulībā vai jebkurā citā jautājumā. , jūs varat sazināties ar Dr Makha, izmantojot WhatsApp +1(815)564-3618
    Viņa pārvalda šādas burvestības:
    * mīlestības burvestības
    * kāzu burvestības
    * naudas maģija
    * skaista burvestība
    * laimes burvestība
    * Seksa pievilcības burvestības
    * AIDS izārstēšanas maģija
    * Kazino ala
    * Noņemtas nolādētās alas
    * Aizsardzības burvestība
    * loterijas maģija
    * Laimes burvestības
    * Auglības burvestība
    * Telekinēzes gredzens 💍
    E-pasts: makharituals@gmail.com
    Whatsapp +1(815)564-3618

    AtbildētDzēst